Klanten aan het woord

Paul Spoelder

Rever Interieurprojecten

"Onze turn-key projectorganisatie heeft een complex orderproces.
Vanwege dit ingewikkelde proces zochten wij een ICT partner die, met hun standaard en waar nodig met kleine maatwerk aanpassingen van hun bestaande software, exact kon aansluiten op ons programma van eisen.

Na een uitgebreide marktverkenning bij verschillende gerenommeerde ICT bedrijven, hebben wij gekozen voor de softwareoplossing van Accensys. Met slechts enkele kleine aanpassingen op de standaard software van Accensys hebben wij ons offerteproces kunnen koppelen aan het orderproces en aan onze grootboekadministratie. Dit heeft een enorme efficiencyslag tot gevolg gehad waar we dagelijks de revenuen van hebben.
Tevens heeft Accensys ons volledig ontzorgt in de aanpassingen en implementatie van het systeem."

referentie van Rever

Marieke Stigter

Stigho Electro

“In het verleden hadden we te maken met een instabiel netwerk met veel storingen. Dit kostte ons veel tijd en energie. We gingen op zoek naar een partij die kon zorgen voor een stabiel netwerk waar we op kunnen vertrouwen.

Accensys bleek de juiste partner. Ze beheren voor ons het volledige netwerk: op afstand en bij ons op locatie. Dit bespaart ons veel tijd. Er zijn nog maar incidenteel problemen, doordat het netwerk professioneel wordt beheerd. Accensys reageert snel. De samenwerking geeft ons een gerust gevoel en we kunnen ons volledig richten op onze eigen business.”

referentie van Stigho

Fred van Eijk

Transportbedrijf G. de Bruyn bv

“Onze automatiseringsomgeving werd steeds complexer. We zochten een partner die de continuïteit van onze ICT kon waarborgen en ons kon ontzorgen. Ook beveiliging van onze data was een aandachtspunt.

Accensys voerde een nulmeting uit en voerde de benodigde aanpassingen direct uit. Daarna hebben we een SLA afgesloten voor het ICT-beheer. De mensen van Accensys komen maandelijks bij ons langs om ter plekke onderhoud te doen.

Transportbedrijf G. de Bruyn ervaart Accensys als zeer deskundig. We hebben een vast aanspreekpunt en de afspraken zijn helder. Bij vragen kunnen we altijd rekenen op de helpdesk.”

referentie van G. De bruijn