Accensys Telefonie:
flexibiliteit én lagere communicatiekosten

KPN stopt september 2019 de dienstverlening rond ISDN en verplicht bedrijven hiermee over te gaan op het bellen over Internet, het zogenaamde Voice over IP bellen. Dit heeft ook voordelen;

  • U behoudt uw eigen telefoonnummer
  • Belkosten zijn vanaf 25% lager
  • Telefooncentrale is online, geen investering in centrale

Accensys zorgt voor een geruisloze overgang van analoog/ISDN bellen. U behoudt uw eigen nummer en Accensys zorgt ervoor dat wanneer het nummer wordt overgezet naar een Voice over IP centrale er geen moment is waarop u onbereikbaar bent.

Als ICT dienstverlener heeft Accensys de expertise een kant en klare VOIP telefonie oplossing te integreren in uw ICT omgeving.

Wilt u ook minimaal 25 procent besparen op uw telefoniekosten? Op kantoor, onderweg én thuis bereikbaar zijn via hetzelfde nummer? Dan is Accensys Telefonie dé laagdrempelige dienst. Met deze dienst realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 25 procent op uw telefoniekosten, door gebruik te maken van VoIP. Ook is het zeer eenvoudig om nieuwe gebruikers toe te voegen. U bepaalt zelf hoe u gebruikmaakt van Accensys Telefonie: voor uw vaste telefonie, mobiele telefonie, data of een combinatie van deze componenten.

De investeringen van Accensys Telefonie verdient u snel terug. Probeer ons uit. Stuur ons uw telefoniefactuur op en we rekenen vrijblijvend uit hoeveel u maandelijks bespaart op uw telefoniekosten.

Ik wil graag weten hoeveel ik mogelijk
kan besparen op telefoniekosten.
Bespaar op uw telefoonkosten