Accensys-logo.svg

Accensys Business Solutions​

Accensys is meer dan een ICT leverancier. We denken als pro-actieve partner met je mee om je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk en met de hoogste veiligheidseisen te ondersteunen met innovatieve ICT producten en diensten. 

Onze diensten

Geen omkijken naar uw ICT-omgeving

Informatiebeveiliging gaat hand in hand met adequaat onderhoud. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een verouderde apparatuur die niet up-to-date is? Dan brengt dat onnodige risico’s met zich mee. ICT-beheer van Accensys beperkt deze risico’s tot een minimum. 

Inzicht in de risico's en mogelijkheden

Hoe staat jouw ICT-omgeving ervoor? Accensys geeft bedrijven inzicht in de risico’s en mogelijkheden met behulp van een gratis ICT-scan.

Overal en altijd kunnen werken

Met een Virtual Desktop van Accensys heb je overal ter wereld toegang tot een cloud-omgeving met daarin jouw applicaties en bedrijfsdata. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Een netwerk waar je op kunt vertrouwen

Een betrouwbare ICT-infrastructuur zorgt dat bedrijfsprocessen soepel, snel en zonder storingen verlopen. Als ICT-partner helpt Accensys al sinds 1996 bij het optimaal inzetten van innovatieve ICT-diensten en producten.

Altijd up to date

Medewerkers moeten ongestoord hun werk kunnen doen. Storingen zorgen niet alleen voor frustratie, ze kosten bedrijven ook geld.

Locatie onafhankelijk werken

De moderne werkplek brengt flexibiliteit, beschikbaarheid, veiligheid en inzicht en staat voor het nieuwe werken in de huidige tijd.

Geen zorgen om dataverlies

Jouw data is je kapitaal. Het mag dan ook niet voorkomen dat je waardevolle bestanden verliest. Accensys Online Back-up zorgt dat je altijd een online back-up hebt van je data. We maken de back-ups en voeren dagelijks controles uit op goede werking. Indien nodig zetten we bestanden uit de back-up voor je terug.

Centrale cloud-oplossing

Werk je nog lokaal op je PC met Adviesbox van Intersoftware? Accensys kan deze software in een private cloud via internet beschikbaar maken. Het risico van diefstal van data is hiermee weggenomen. De data wordt zeker gesteld met back-ups. 

Kant-en-klare VoIP telefonie-oplossingen

Accensys Voice over IP is de telefonie oplossing met onbegrensde mogelijkheden. Bouw een centrale die perfect aansluit op de processen binnen je bedrijf. Bel via je werkplek of integreer met je mobiele telefonie. Alles is mogelijk.  

Ondersteuning met de juiste kennis

Tijdelijk extra ICT-kennis nodig? Accensys beschikt over een pool met gecertificeerde mensen. Denk aan ICT-beheerders, ICT-managers, Technische consultants, ICT-projectmanagers en Softwareontwikkelaars.

Op zoek naar een hands-on, volledig vrijblijvend advies over mogelijke risico’s en verbeteringen in de ICT omgeving van uw organisatie?