Accensys-logo.svg

Moderne werkplek

De nieuwe manier van werken is locatie onafhankelijk, 24×7 zijn je bestanden bereikbaar in een optimaal beveiligde werkomgeving en indien nodig met 1 klik op de knop; support op afstand.    

De moderne werkplek brengt flexibiliteit, beschikbaarheid, veiligheid en inzicht en staat voor het nieuwe werken in de huidige tijd.

Wat biedt de moderne werkplek?

Accensys helpt organisaties met het beheren, monitoren en up-to-date houden van moderne werkplekken. Dit doen wij volledig conform de geldende wetgeving omtrent security. Dit leidt tot optimale flexibiliteit en maximale betrouwbaarheid van jouw data.

Microsoft 365 vormt het fundament van de moderne werkplek. Afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften bieden wij de keuze uit vier categorieën: Lite (Business Premium), Premium (Business Premium), Advanced (Microsoft 365 E3) en Ultimate (Microsoft 365 E5).

Een moderne werkplek van Accensys biedt de volgende voordelen:

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie. Door onze brede ICT-kennis heb je maar één aanspreekpunt nodig voor het beheer van jouw moderne werkplekken.

Deze partners hebben al profijt van moderne werkplekken:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je moderne werkplek graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.