Accensys-logo.svg

Werkplekbeheer

Medewerkers moeten ongestoord hun werk kunnen doen. Storingen zorgen niet alleen voor frustratie, ze kosten bedrijven ook geld.

Welke voordelen bieden wij met werkplekbeheer?

Accensys beheert werkplekken op afstand. Wij zorgen voor preventief onderhoud en houden werkplekken, volledig conform de geldende wetgeving, up-to-date. Hiervoor maken we gebruik van de Remote Monitoring & Management &  (RMM)- methode.

Is er toch sprake van een storing? Onze supportdesk staat voor je klaar, ook buiten kantoortijden (bij afname van 16×7 contract). Werkplekbeheer van Accensys biedt jouw bedrijf flexibiliteit en betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen.

Met behulp van de RMM-methode los je de volgende problemen op: 

Welke pakketten bieden wij met werkplekbeheer?

Je IT-omgeving moet altijd goed werken. Dat is wat wij horen van onze relaties, elke keer weer. Je wilt er blindelings op kunnen vertrouwen. En als er dan een keer iets dreigt vast te lopen, wil je dit vooraf weten zodat problemen voorkomen kunnen worden. Geldt dit ook voor jouw organisatie? Dan is de AccensysRMM software tool iets voor jou.

Wat doet de AccensysRMM software tool?

RMM staat voor Remote Monitoring & Management. Deze oplossing geeft meer en beter inzicht in je IT-netwerk, ook op afstand. Dat is fijn voor de eindgebruiker (zelfs als die niet of weinig ICT-kennis heeft) én voor het management. Wij hebben dit monitoringsysteem bij diverse bedrijven geïmplementeerd en zij zijn er stuk voor stuk erg enthousiast over.

Onze instap variant, RMM Express, bevat al diverse basis ingrediënten voor een veilige en vertrouwde werkomgeving. Zaken als garantiebeheer, remote support, anti-virus zijn hier uiteraard onderdeel van. Een andere belangrijke toevoeging aan de beveiliging is de module EDR wat staat voor Endpoint Detection & Response.

Gebruikers zijn vaak de zwakste schakel op het gebied van security. Ransomware, malware en phishing wordt steeds meer ingezet door criminelen om toegang te krijgen tot gevoelige data en het bedrijfsnetwerk. Met EDR zorg je voor een goede bescherming van alle eindpunten zoals laptops, desktops of smartphones, binnen jouw organisatie.

Met RMM Pro is er 24/7 monitoring van je IT-infrastructuur op het gebied van cybersecurity, zonder grote investeringen in beveiligingssoftware, hardware, beveiligingsexperts, training en meer. Deze monitoring vindt plaats in alle aspecten van uw IT (Firewall, netwerkinfrastructuur, Microsoft 365 en werkplekken). Het bestaat uit de tools, de processen en de mensen welke nodig zijn om jouw organisatie optimaal te beveiligen, specifiek voor bedrijven welke niet in staat zijn zelf een SOC (Security Operations Center) te bouwen. Simpel voorbeeld hiervan is het detecteren van een inlogpoging op Microsoft365 vanuit Zuid-Amerika terwijl deze gebruiker op dit moment achter zijn bureau in Nederland zit.

 

RMM Express

Basis dekking
 • Support op afstand
 • Garantiebeheer & Lifecycle Management
 • Proactief werkplekmanagement
 • Software & Patch Management
 • Real-time externe monitoring & alerting
 • Antivirus Management
 • Ransomware, Malware, phishing preventie
 • Detect, Respond en Rollback
 • Analyse en actieve threat hunting
 • 24x7 CyberSecurity op netwerkinfrastructuur
 • 24x7 CyberSecurity op Microsoft 365
 • 24x7 CyberSecurity op werkplekken

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie.  Wij zorgen voor een stabiele werkplek en werken preventief en proactief tegen storingen en andere problemen, zodat jouw bedrijf ongestoord doordraait.

Deze partners hebben al profijt van ons werkplekbeheer:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je werkplekbeheer graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.