Accensys-logo.svg

Werkplekbeheer

Medewerkers moeten ongestoord hun werk kunnen doen. Storingen zorgen niet alleen voor frustratie, ze kosten bedrijven ook geld.

Welke voordelen bieden wij met werkplekbeheer?

Accensys beheert werkplekken op afstand. Wij zorgen voor preventief onderhoud en houden werkplekken, volledig conform de geldende wetgeving, up-to-date. Hiervoor maken we gebruik van de remote, management & monitoring (RMM)- methode.

Is er toch sprake van een storing? Onze supportdesk staat voor je klaar, ook buiten kantoortijden. Werkplekbeheer van Accensys biedt jouw bedrijf flexibiliteit en betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen.

Met behulp van de RMM-methode los je de volgende problemen op: 

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie.  Wij zorgen voor een stabiele werkplek en werken preventief en proactief tegen storingen en andere problemen, zodat jouw bedrijf ongestoord doordraait.

Deze partners hebben al profijt van ons werkplekbeheer:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je werkplekbeheer graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.