Accensys-logo.svg

Dé software oplossing voor het mkb

Accensys Software is gebaseerd op best practices in diverse sectoren en ontwikkeld met de (administratieve) uitdagingen van het mkb in het achterhoofd.

Je wilt dat jouw bedrijfssoftware de processen ondersteunt en niet bepaalt hoe je moet werken. Onze software is gebouwd volgens exact die filosofie. Het resultaat? CRM-, workflow- en correspondentie-functionaliteit in één geïntegreerd, maar vooral een gemakkelijk te gebruiken systeem.

internet.svg

Onbeperkte mogelijkheden

Heb je specifieke processen of wensen? Dan maken de programmeurs van Accensys Software Development de software voor jou op maat.

apparatuur.svg

Snelle implementatie

Accensys Software is ontwikkeld in eigen beheer en is eenvoudig te implementeren. Sterker nog: binnen een dag profiteer je van automatisering en ondersteuning van uiteenlopende bedrijfsprocessen.

netwerksegmentatie.svg

Geen investering in hardware

Accensys Software is een online oplossing, die je via internet gebruikt. Jouw data staan veilig opgeslagen in ons datacenter. Vanzelfsprekend staat onze supportdesk altijd klaar om vragen te beantwoorden.

En dit voor een vast bedrag per maand voor licentie en hosting.

Mijn Online Applicatie (MOA)

MOA is ontwikkeld in eigen beheer en is eenvoudig te implementeren. Sterker nog: binnen een dag profiteert u van automatisering en ondersteuning van uiteenlopende bedrijfsprocessen. En dit voor een vast bedrag per maand voor licentie en hosting. Heeft u specifieke processen of wensen? Dan maken de programmeurs van Accensys Software Development de software voor u op maat.

Accensys Next

Projectgestuurde organisaties, financieel dienstverleners, bouwbedrijven en organisaties uit nog veel meer sectoren plukken er de vruchten van.

Accensys Next is een online oplossing, die u via internet gebruikt. Uw data staat veilig opgeslagen in ons datacenter. Vanzelfsprekend staat onze supportdesk altijd klaar om vragen te beantwoorden.

 

Enkele modules

De Contract-module van Accensys is een handige tool voor het beheren van contracten. Hiermee kun je eenvoudig contracten opstellen, beheren, bewaken én elektronisch ondertekenen. Je bespaart tijd en geld door de intuïtieve gebruikersinterface, een goede zoekfunctie en rapportagemogelijkheden.

Biedt jouw bedrijf lidmaatschappen aan? Met onze Lidmaatschap-tool hou je deze overzichtelijk en beheer je ze eenvoudig door middel van de gebruiksvriendelijke interface.

De Matching-software zorgt ervoor dat gegevens van klant records matchen. De software voegt gegevens samen en verwijdert dubbele records. Een efficiënte tool om deze data te structureren.

Onze software voor ordering helpt je bij het beheren en automatiseren van bestellingen en voorraden. Ook de afhandeling via meerdere verkoopkanalen en locaties valt hieronder, alsook prijsvergelijking en inkooprapportages.

Je projectmanagement op orde stellen? Onze software is perfect om je te helpen bij het plannen en beheren van projecten en het definiëren van doelen. Ook is het zeer eenvoudig om taken aan te maken en toe te wijzen. De duur van projecten berekenen en het volgen van de kosten zorgen voor meer efficiëntie in je bedrijfsprocessen.

Met onze Finance-software automatiseer je je boekhouding voor betere werkprocessen en meer efficiëntie. De boekhoudsoftware waarborgt de kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van je financiële gegevens. Optimaliseer de processen binnen je bedrijf. Je minimaliseert fouten door ingebouwde controles en validaties, zo zijn de gegevens altijd accuraat.

Accensys Software is naadloos te koppelen met onder andere:

Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen rondom software. Neem gerust contact op met één van onze softwareontwikkelaars.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.