Accensys-logo.svg

ICT beheer

Veilige ICT gaat hand in hand met adequaat onderhoud. Maak je bijvoorbeeld gebruik van verouderde hard-, software? Dit brengt onnodige risico’s met zich mee. ICT-beheer van Accensys houdt je ICT-omgeving up-to-date en beperkt de risico’s tot een minimum. 

Waarom Accensys ICT beheer?

Accensys bouwt op basis van een service level agreement (SLA) een maatwerk servicepakket voor je ICT omgeving op. Ons team van experts beheert jouw ICT-omgeving, zodat je zonder zorgen je bedrijf kunt runnen. Wij kennen jouw omgeving en spelen pro-actief in op gebeurtenissen. Of de oorzaak van een storing nu ligt aan de infrastructuur, bepaalde software of ergens anders: Accensys lost het voor je op.

De sterke punten van Accensys ICT-beheer zijn:

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie. Onze slimme ICT-oplossingen worden geïnstalleerd en ondersteund door onze  supportdesk.

Deze partners hebben al profijt van ons ICT-beheer:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je ICT-beheer graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.