Accensys-logo.svg

Online back-up

Jouw data is de kern van de bedrijfsvoering en is daarom goud waard. Het mag dan ook niet voorkomen dat je waardevolle data verliest. Accensys Online Back-up zorgt dat je altijd een online back-up hebt van je data. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Wij maken, controleren en, indien nodig, zetten we bestanden voor je terug.

Welke problemen lossen we op met online back-up?

Bedrijfsdata is waar een bedrijf 100% van afhankelijk is, hierdoor is dit misschien wel het meest waardevolle bezit. Data kan overal staan, van de cloud in Office 365 of vanwege software-eisen beschikken veel bedrijven over een server op locatie. Met het oog op de continuïteit van jouw bedrijf is het maken van een correcte back-up van groot belang. Het verliezen van data kan immers klanten kosten. Met Accensys Online Back-up beschik je te allen tijde over een back-up tot 90 dagen terug.

Met een online back-up zijn jouw bedrijfsprocessen veilig, je lost de volgende problemen op:

Waarom Accensys?

Accensys staat sinds 1996 garant voor betrouwbare, servicegerichte en innovatieve ICT-diensten, die wij zo laagdrempelig mogelijk houden voor onze klanten. Wij verzorgen jouw online back-up snel en vellig, zodat jij je kunt richten op jouw corebusiness.

Deze partners hebben al profijt van online back-ups:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je online back-ups graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.