Accensys-logo.svg

DMARC Compliance Monitoring

Weet jij hoe veilig je e-maildomein is? Veel bedrijven zijn zich niet bewust van de veiligheid van hun e-mails. Accensys helpt je hierbij. Vul de DMARC-check in om te kijken hoe goed jouw domein beveiligd is.

Wat is DMARC Compliance Monitoring?

DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) Compliance Monitoring verwijst naar het proces van het bewaken en waarborgen van de naleving van DMARC-beleid binnen een organisatie. DMARC is een e-mailvalidatieprotocol dat is ontworpen om organisaties te helpen beschermen tegen phishing, spoofing, en andere vormen van e-mailfraude. Door het implementeren van DMARC kunnen organisaties aangeven hoe hun verzonden e-mails geverifieerd moeten worden door ontvangende e-mailservers en wat er moet gebeuren met berichten die niet aan deze verificatie-eisen voldoen (bijvoorbeeld, ze in quarantaine plaatsen of weigeren).

Hoe scoort jouw domein?

Wil je weten hoe jouw domein scoort? Vul dan hieronder je gegevens in. Naar aanleiding daarvan zullen we contact met je opnemen over de score van jouw domein.

Wat betekent de score?

Fraude via e-mail komt steeds vaker voor. Hoe scoren we de veiligheid van jouw domein? 

Sendmarc heeft een algoritme ontwikkeld dat de blootstelling van je organisatie aan frauduleuze e-mailactiviteiten, zoals imitatie, phishing, spoofing en het risico van je huidige domein op cyberveiligheid beoordeelt.

Je domein krijgt een score tussen 0 en 5. 

5Een score van vijf (5) geeft aan dat je bedrijf een zeer laag risico loopt dat de naam door criminelen wordt gebruikt voor frauduleuze e-mailactiviteiten. Domeinen met een score van 5 voldoen voor 100% aan DMARC en zijn beschermd tegen imitatie en phishingaanvallen.
4Bij een score van vier (4) is er nog één wijziging nodig. De bezorgbaarheid van e-mails kan worden beïnvloed doordat deze naar spam- of ongewenste mappen wordt gestuurd, met als gevolg dat slimme criminelen zich kunnen voordoen als jouw domein.
0-3Een score van drie (3) of minder betekent dat de naam helemaal niet beschermd is en dat de kans het grootst is dat de naam door criminelen wordt gebruikt voor frauduleuze e-mailactiviteiten.

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie. Wij verzorgen de Hosted Adviesbox snel en vellig, zodat jij je kunt richten op jouw corebusiness.

Deze partners hebben al profijt van onze DMARC Compliance Monitoring:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je ICT graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.