Accensys-logo.svg

Virtual Desktop

Met een Virtual Desktop van Accensys heb je overal ter wereld toegang tot een cloud-omgeving met daarin jouw applicaties en bedrijfsdata. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Welke voordelen biedt een Virtual Desktop?

Veel bedrijven maken nog steeds gebruik van ICT-applicaties die niet web-based worden aangeboden door de leverancier. Deze applicaties worden niet geüpdatet of op tijd vervangen met alle risico’s van dien.

Accensys biedt volledige Virtual Desktops in onze cloud-omgeving. Deze werkplekken zijn altijd up-to-date en beschikken over de wereldwijd erkende norm op gebied van informatiebeveiliging: ISO 27001.

Een Virtual Desktop van Accensys biedt de volgende voordelen:

Waarom Accensys?

Al sinds 1996 staat Accensys voor betrouwbaarheid, servicegerichtheid en innovatie. Door onze brede ICT-kennis heb je maar één aanspreekpunt nodig voor het beheer van jouw Virtual Desktops.

Deze partners hebben al profijt van snelle en veilige Virtual Desktops:

Meer weten?

We nemen de zorg voor je Virtual Desktop graag uit handen. Vraag een gratis ICT-scan aan om de problemen en mogelijkheden van je huidige situatie in kaart te brengen, of neem vrijblijvend contact op met een andere vraag.

Onze supportmedewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.